Vážení hráči Zatre v Ćechách,

 

jak mnozí z Vás vědí, ke konci května letošního roku se Milan Petras rozhodl ukončit svou působnost Zemského delegáta. Je nás určitě většina, kterým je to upřímně líto, ale po letech, kdy tuto čestnou funkci vykonával, má plné právo na "výměnu stráží". Děkujeme Milane!

 

Už koncem loňského roku, kdy nás poprvé s tímto úmyslem seznámil, jsme uvažovali, kdo by byl vhodným kandidátem. Nakonec "náš triumvirát" (Alena, Karel a moje maličkost), přišel s myšlenkou, že by nad jiné vhodným člověkem byla paní učitelka PhDr. Eliška Přeučilová.

Náš návrh se setkal s veskrze příznivým ohlasem!

 

Vy, kdo chodíváte, alespoň občas, na turnaje, Elišku osobně znáte, Vám ostatním si ji dovolím několika slovy představit:

 

Eliška je okouzlující dáma, která nejen poslední rok nadšeně hraje Zatre, ale především již několik let doprovází naše juniory na ME. Svým šarmem, laskavostí, organizačními schopnostmi a dokonalou znalostí německého jazyka si získala úctu a obdiv i německé strany.

 

K naší radosti Eliška kandidaturu přijala!

 

Původně jsme volbu chtěli provést osobně na některém z turnajů. Po dohodě jsme ale nakonec  dospěli k názoru, že byste měli mít možnost se vyjádřit i Vy, kteří se z různých důvodů turnajů v poslední době neúčastníte.

 

Vzhledem k tomu, že bychom volbu chtěli mít uzavřenou ještě před prázdninami  - a teď v sobotu 30. června bychom výsledek rádi vyhlásili v rámci konání turnaje, prosím Vás všechny, kteří se volby chcete zúčastnit, abyste na mou e-mailovou adresu zaslali sdělení:

 

Souhlasím, (eventuelně nesouhlasím) s tím, aby  Eliška Přeučilová byla od 1. července 2007 Zemským delegátem ĆR v Zatre.

 

Volba bude ukončena v pátek, 29. června ve 20.00 hod.

 

 

Dana