Ahoj všichni,

 

jak už z "Rozpisu turnajů", který jsem posílala 28. května, víte, koná se v sobotu 5. července další z turnajů zařazených do soutěže o Hráče roku.

Co zatím nevíte, je čas a místo konání. Teprve dnes jsem měla definitivní jednání s managementem hotelu, takže Vám posílám konkrétní informace.

O některých z Vás už vím, že přijdete, o některých zase naopak, že z různých důvodů přijít nemůžete, ale posílám to prostě Vám všem, jako obvykle - ti, kterým to neposílám, to budou mít na Stránkách.

 

 

Hrajeme tedy v sobotu, 5. července, od 11.00 hodin

v Anglické restauraci hotelu Mars.

 

Pro ty z Vás, kteří jste zvyklí se podívat na "Mapy", abyste věděli, kde to je, tak píšu adresu: je to Praha 10, Kubánské nám.č. 6, zastávka tramvaje č. 22, 23, 6, 7, 24 (ve směru z centra), ve směru od Strašnic ještě č. 19 - Kubánské náměstí (pro šťouraly  - název platí pro zastávku z obou směrů).

Kdo pojede z centra, tak vystoupí z tramvaje, přejde, projde miniparčíkem a stojí před hotelem. Z venku je to nic moc, tuším konstruktivistická architektura, vevnitř - no uvidíte sami.

 

Těm z Vás, kdo se mi ozvou ještě v průběhu dneška, budu mimořádně vděčná (kvůli zajištění jídla), Vás ostatní prosím, abyste se přihlásili nejpozději do neděle večer.

 

Mějte se všichni krásně a i když na prahu prázdnin nepočítáme s velkou účastí, budeme se na Vás těšit

Dana