ZATRE - Mistrovství Evropy 2009

 

Vážení a milí příznivci Zatre,

jak většina z Vás ví, ve dnech 24. - 26 dubna se naše "delegace" v celkovém počtu 4 členů (slovy čtyř) zúčastnila letošního evropského klání. Výsledky posuďte sami:

  1. zásluhou Milana Petrase má Česká republika opět titul Mistra Evropy v jednotlivcích

           

                             Záběry z finálového utkání                                                      Stupně vítězů (2.Egon, 1.Milan, 3.Martina)

 

  1. Vlasta s Milanem vybojovali 3. místo v soutěži federací jednotlivých zemí (FedCup)

   

                                                                                                                              Stupně vítězů (2. AT, 1.DE, 3. CZ)                       

  1. my dva s Karlem jsme přijeli s "bramborovou medailí" za CityCup

  1. pokud jde o další pořadí jednotlivců, tak Vlasta byla 14., já 16. a Karel 17., což, pravda, při počtu zúčastněných není nijak oslňující výsledek, nicméně podařilo se nám porazit během turnaje několik velmi významných hráčů

Pokud jde o celkovou atmosféru letošního Mistrovství, udělejte si představu sami podle fotek, kterými Karel určitě mou "řeč" doplnil. Užili jsme si všichni společně krásné dny naplněné hrou a setkáními s lidmi, se kterými se celý rok potkáváme na Chatu.

 

 

Po skončení turnaje proběhla Valná hromada, které jsme se kolektivně zúčastnili a na níž byly projednány některé z návrhů, které jsme předem zkonzultovali a Milan je pak předal v písemné podobě.

Dovolím si teď použít jednu historickou, velmi známou (samozřejmě parafrázovanou) větu: " Musím Vám říci, že Zatre e.V. všechny návrhy, tak,...pauza...jak byly podány,......opravdu velmi dlouhá pauza........přijala".

Zápis z Valné hromady, který mi Astrid slíbila do týdne poslat (ale zatím tak neučinila),  přeložím a alespoň nejdůležitější body, které se nějakým způsobem týkají nás, Vám napíšu.

 

Přes další významné a milé turnaje s mezinárodní účastí zůstává Mistrovství Evropy vrcholnou zatristickou událostí - stručně řečeno - příští rok (bude-li nám dopřáno zdraví), jedeme zase.

 

Vaši

Dana, Karel

 

a všichni  medvědi