Vážení a milí příznivci Zatre v Čechách,

 

mám tu čest "zvěstovat" Vám radostnou zprávu. Zatre e.V má nové oficiální webové stránky.

Nové znamená v tomto případě opravdu nové, tedy "nezaběhnuté". Tzn., že toho na nich není mnoho, ale já osobně se domnívám, že to časem bude určitě lepší a budeme na nich nacházet všechny informace, které potřebujeme - i to on-line hraní se nějak vyřeší .:)). Na tomto mém přesvědčení nic nemění ani fakt, že Karel, ("služebně starší zatrista"), můj názor nesdílí a chtěl by všechno hned a naprosto dokonalé.

 

Můžeme se tedy těšit na nové informace, na spolupráci s novým předsednictvím v čele s Astrid  - kdo z Vás ji znáte osobně, tak víte, že je to opravdu milá, schopná a pracovitá dáma. Kdo z Vás ji osobně neznáte, tak zkuste věřit mému slovu .:)) - a hlavně, jak doufám, se všichni můžeme těšit na to, že letošní MR se skutečně konat bude. (Od 1. února budu "bombardovat" dotazy rakouského delegáta Frankyho, určitě bude rád..:))

 

"Staré" stránky, z dob Jürgena Kocka, jsou ještě v platnosti, tedy odkaz na ně je funkční, ale žádné nové informace na nich nejsou a s největší pravděpodobností ani nebudou.

 

Nové stránky si můžete prohlédnut na níže uvedením odkazu.

 

http://members.chello.at/zatre_ev/default.htm

 

 

Mějte se všichni krásně.

 

Dana