Vážení a milí zatrníci, dělníci, rolníci a pracující inteligence,

 

navazuji na loňskou tradici a dovoluji si Vás co nejsrdečněji pozvat ku oslavě MDŽ, neboť žena je základem rodiny a rodina je základem státu!!

 

V dobách minulých tomu bylo tak, že základní kameny rodiny seděly, pojídaly oschlé chlebíčky a levné víno, které jim hbitě nosili přítomní pánové, kteří se při té akci téměř

bez výjimky dokázali náležitě upravit. My tuto událost oslavíme důstojnou hrou v Zatre .:))

(Loni naši zúčastnění pánové zůstali příjemní a střízliví - pány "upravené" reprezentoval obsluhující číšník. Musím říci, že se své role zhostil opravdu zdařile. Mezi 10. hodinou, kdy jsme začínali a 13. hodinou, kdy jsme obědvali, se už "zmrskal" docela úspěšně. (Musím přiznat, že jsem tuto zkušenost vytěsnila z paměti, upozornila mě Katka s Omegou).

 

Nicméně - neděste se. Z prostředí, která se ve Vršovicích nabízejí, je vybrané místo jedním z nejhezčích a jídlo je opravdu dobré

 

Takže, letošní v pořadí již druhý Turnaj MDŽ se koná 5. března od 10.00 v hotelu Agricola ve Vršovicích.  (Rostovská 25, Praha 10. Pro Ty, kdo pojedou MHD, je zast. tramvaje Vršovické náměstí).

 

Přihlášky posílejte, jak jste zvyklí (Ája bude tak hodná, že mi je doručí) nebo přímo mně na darol@volny.cz

 

Buďte tak hodní, nejpozději do 2. března (jak s oblibou říkám do "Hodiny duchů), mi napište, co si vybere k jídlu. Nechtěla jsem to dělat složité a přála jsem si, aby to nebylo dražší, než "U Repíků", máte tedy na výběr 2 varianty:

  1. smažený sýr buď jako variantu tradiční, nebo jako smažený hermelín s hranolky a tatarkou   125,-Kč
  2. vepřový plátek "Don Carlos" (posypaný Nivou, něžně přikrytý anglickou slaninkou a grilem ožehnutý) s americkým bramborem  144,-Kč (myslím, že pánové si ho loni chválili).

Pokud by Vám nevyhovovala příloha, určitě s tím půjde něco udělat.

 

Vzhledem k tomu, že turnaj má být v retro stylu, uvádím několik skromných nápadů, jak se dobově zhyzdit - další nápady jsou vítány:

 

Dámy:

Pánové:

Těším se, že se sejdeme, utkáme, pojíme a zavzpomínámeˇ. (To poslední alespoň my, kteří už něco pamatujeme).

 

S pozdravem

 

S Zatre na věčné časy a nikdy jinak!! .:))

 

Dana